Snelle willy repareert trage wifi, leer hier willy ook kennen

Snelle willy repareert trage wifi

Bekijk al onze artikelen in onze Blog.

Snelle willy repareert trage wifi, ik wist niet dat er zo een persoon bestond die mijn trage wifi kon versnellen.

Als je dit leest vanaf een computer of een apparaat dat is aangesloten op het wifi-netwerk in huis, is de kans groot dat je toestel aangesloten op het internet traag werkt.

Ik weet het, want ik kwam er onlangs achter dat ik al jaren flirt met mijn ISP (internet provider).

Zie je, ik heb onlangs mijn baas overtuigd om thuis te werken, een droom die ik al jaren had, en ik keek uit naar de comfortabele werkomgeving. Maar wat er gebeurde was verre van comfortabel…

De eerste dag dat ik vanuit huis werkte, was ik bijna blij om naar mijn werk te gaan, ik zat aan mijn bureau en terwijl ik probeerde de mailbox op te halen, duurde het vijf minuten om hem te laden …

Onaanvaardbaar. Wanneer u de hele dag in constant contact moet staan ​​met collega’s, heeft u snelle toegang tot e-mails nodig. Om nog maar te zwijgen over de webpagina’s en downloads waartoe je toegang nodig hebt, en dit was niet eens het ergste.

Ik had net een maand eerder geüpgraded naar een beter internetpakket! Ik wist dat ik een snellere lijn nodig had als ik vanuit huis moest werken in mijn 3-kamer appartement. Maar het duurde nog een eeuwigheid! Maar dat is niet alles.

De eerste twee weken was alles in orde. Maar daarna begon alles te vertragen en YouTube zou helemaal niet spelen. Het was bijna alsof je zou denken dat ik werd gedegradeerd! Ik kon het gewoon niet geloven.

Gefrustreerd besloot ik te doen wat jullie waarschijnlijk allemaal zouden hebben gedaan in mijn situatie.

Ik heb de Internet provider gebeld en geklaagd. Maar het vroegste dat ze een technicus konden sturen was over 21 dagen. 3 weken! Ik moest dus drie weken thuiswerken stopzetten, maar toen het eindelijk zover was, wachtte me een verrassing…

De technicus, Willy, hij kwam om te proberen het internet voor mij te repareren. Hij leek me een rustige en aardige vent, dus bood ik hem een ​​drankje aan.

“Ik had eigenlijk nee dankjewel moeten zeggen”, zei Willy terwijl hij zijn arm uitstak en accepteerde.

Nou, hoe meer Willy en ik praatten, hoe dommer we werden. Maar toen ik hem vertelde dat ik vanuit huis werkte, antwoordde Willy dat hij me erg ongelukkig vond.

Ik kon niet geloven wat ik hoorde.

“Routerbeperking”, zei hij. “Dus als je bestelt, geven ze je de snelheid waar je om vraagt. Omdat ze na een tijdje de bandbreedte van je router gaan beperken. Het internet in huis is nog steeds niet veranderd, dus dat betekent dat je dezelfde snelheid hebt. Maar de router heeft niet dezelfde snelheid als vroeger.”

Het begon me te dagen wat Willy me net had verteld…

“Het is hun spel”, zei hij. “Ineens gaat internet niet meer zo snel, maar dat het langzamer gaat, kun je eigenlijk niet bewijzen. En aangezien de cijfers er goed uitzien, wordt u waarschijnlijk verteld om te “upgraden” naar het volgende pakket. Wat natuurlijk veel duurder is”.

Hij nam een ​​slok van zijn cola.

“Hoe kunnen ze dat doen?” vroeg ik hem.

Hij schudde zijn hoofd alsof hij ‘cynische uitbuiting’ wilde zeggen.

Woedend, maar niet bepaald verrast, vertelde ik Willy dat hij het net zo goed niet kon repareren, omdat ik meteen van leverancier veranderde.

“Het zal niet helpen”, zei Willy. “Ze doen het allemaal. Alle internet providers doen dat. of wanneer iedereen dat doet, kan iedereen klanten krijgen die willen upgraden”.

Overstuur viel ik achterover in mijn stoel.

“Kan ik niets doen?” vroeg ik berustend.

Willy glimlachte naar me en hield een vinger in de lucht terwijl hij zijn cola leegdronk. Vervolgens stapte hij naar zijn auto en kwam terug met een klein apparaatje. Hij stopte het in het stopcontact en veegde het af met een uitdrukking die zei: “kijk hier”.

‘Je hebt dit niet van mij gekregen,’ zei hij. “Het is een wifi-explosie. Het verbindt gesplitste kanalen op uw router opnieuw en verspreidt het in het huis. Geloof me, je hebt geen snelheidsproblemen meer.”

Bijna sprakeloos over deze internetengel dankte ik Willy voor dit prachtige cadeau. Het enige wat hij te zeggen had was:

“Bedankt voor de cola.”

Snelle willy repareert trage wifi met een klein toestelletje

wifiblast is het antwoord op routerbeperking. Het is de enige router op de markt die niet aangeraakt kan worden door de netwerkaanbieders. Kortom, ze kunnen niet knoeien met dit apparaat.

Niet alleen dat, het vergroot ook het bereik van de wifi, terwijl de snelheid toeneemt, wat betekent dat de verbinding zowel een hogere snelheid als een groter bereik heeft dan ooit. Het is geweldig voor huizen met meerdere verdiepingen, waar je de router misschien in de kelder hebt, en zelfs voor grotere huizen waar je bestaande router moeite kan hebben om van het ene uiteinde van het huis naar het andere te reiken.

En het werkt met alle modems van alle internet providers. Eindelijk een manier om terug te vechten tegen deze zakkenrollers! En maak je geen zorgen, het is 100% legaal.

Hoe werkt het?

Nu wordt het een beetje technisch, dus ga door met mij …

Internet dat via de kabel in je modem/router komt wordt gemeten in bandbreedte. Het is praktisch een maatstaf voor hoe snel je internet is. Zoals hierboven vermeld, beperken internet providers de bandbreedte. (Serieus, ik moest het opzoeken, en het blijkt een enorme controverse te zijn!) Allemaal om je meer te laten betalen.

Maar Wifiblast voorkomt deze beperking door de maximale bandbreedte te behouden, en internet providers kunnen er niet mee knoeien. Ben je mij aan het volgen? Mooi zo!

Kortom, het is een versterking van de internetverbinding die je al hebt.

Het is best slim, het kleine apparaatje…

Hoe weet u of u het toestelletje van Snelle willy repareert trage wifi nodig hebt?

Wifiblast

Het korte antwoord is dat als je in Europa woont, je dit apparaat nodig hebt. Uit een recent onderzoek blijkt zelfs dat 60% van alle mensen ontevreden zijn over hun internetprovider, en het is gemakkelijk in te zien waarom…

Alle leveranciers smoren hun klanten… en nu zijn duizenden mensen terug tevreden met  Wifiblast
.
Symptomen van wifi-beperking:

  • Trage wifi-snelheid in sommige kamers
  • Sommige apparaten kunnen geen verbinding maken met wifi.
  • De snelheid neemt op willekeurige momenten af
  • Er zijn dode zones in het huis
  • WiFi – verdwijnt volledig en verschijnt weer
  • Trage-videostreaming (YouTube, Netflix, enz.)
  • Uitvallen als je online gamet

Waar kan je zo een toestelletje van Snelle willy repareert trage wifi kopen?

Snelle willy repareert trage wifi te koop bij Bol.com
Snelle willy repareert trage wifi te koop bij Amazon.
error

Bedankt om dit bericht te lezen, deel het met je vrienden op facebook. Wil je onze nieuwste blogs ontvangen? Schrijf je nu in via onderstaand E-mail icoon.