De zon betaalt mijn energie factuur

De zon betaalt mijn energie factuur

De zon betaalt mijn energie factuur

De zon betaalt mijn energie factuur. Sinds het plaatsen van Plug en play zonnepanelen set betaal ik niets meer voor mijn elektriciteit. Nu de energie prijzen zo hoog zijn, heb ik mijn installatie terug verdiend in een paar jaar. Wacht niet langer, ik twijfelde ook in het begin, maar ben nu tevreden dat ik de investering heb gedaan in 3 fases.

De Home Solar Set kan je zelf eenvoudig plaatsen en aansluiten zonder installateur. In een handomdraai zelf op je dak te plaatsen. Hiermee kan iedereen zonne-energie opwekken en een bijdrage leveren aan een verduurzaming van de wereld én je eigen portemonnee.

De zon betaalt mijn energie factuur met de Home Solar Set

Maar hoe werkt dat dan precies? De zon valt op de zonnecellen van het paneel. De zonnecellen zetten het zonlicht om in stroom. De micro-omvormer van de set zorgt ervoor dat de stroom die wordt opgewekt door de panelen geschikt is voor terug leveren in het stopcontact. Vanaf het stopcontact komt de stroom terecht bij de aangesloten groep in de meterkast.

De meeste energiemaatschappijen maken aan het einde van het jaar een verrekening van ‘wat is er verbruikt’ en ‘wat is er opgeleverd’. Daarmee verminderen de verbruikte kosten van het gehele huishouden. Het maakt dus niet uit op welke groep in de meterkast de panelen worden aangesloten!

De Home Solar Set is een Plug en Play zonnepaneel en valt onder de warenwet (nVWA), net zoals andere elektrische laagspanningsapparatuur. Ons product is CE gecertificeerd conform de eisen voor laagspanningsapparatuur. Apparatuur die door middel van aansluitsnoeren en verlengsnoeren op de elektriciteitsvoorziening wordt aangesloten vallen niet onder het bouwbesluit uit 2012. De NEN1010 is dan ook niet van toepassing op zonnepanelen met stekkers.

Op 1 lege groep kan maximaal 3600 Watt worden aangesloten. Een extra groep laten aanleggen voor zonnepanelen kan eenvoudig gedaan worden door een elektricien.

error

Bedankt om dit bericht te lezen, deel het met je vrienden op facebook. Wil je onze nieuwste blogs ontvangen? Schrijf je nu in via onderstaand E-mail icoon.