Mijn Pensioen in 3 jaar verdubbeld

Mijn Pensioen in 3 jaar verdubbeld

Mijn pensioen in 3 jaar verdubbeld.

Mijn Pensioen in 3 jaar verdubbeld, wil jij weten hoe ik dit deed? Door gewoon een aantal video’s te bekijken. Lees hier mijn verhaal.

Mijn naam is Robert, drie jaar geleden ging ik met pensioen, 45 jaar gewerkt, ik fiets heel graag en kocht een nieuwe fiets, een elektrische fiets heerlijk om daar mee te rijden. Soms fiets ik tot 70 km. per dag. Ik vertrek ’s morgens en weet nooit wanneer ik zal thuis komen. Tegenwoordig is fietsen een van de meest populaire activiteiten van veel mensen. Mensen die graag genieten van het gevoel van vrijheid of die willen wandelen om in vorm te komen, vinden op de fiets een perfecte manier om dat te doen. Mensen die op zoek zijn naar een snel en gezond alternatief voor vervoer, vooral in steden waar vaak verkeersproblemen voorkomen, kunnen hier een hobby van maken.

Soms zit ik langs de waterkant naar de vogels te kijken met mijn verrekijker. Dit is echt genieten. Maar ik kijk niet alleen naar vogels soms zit ik naar een landbouwer te kijken hoe hij zijn land bewerkt. Ook sla ik regelmatig een praatje met mensen die voorbij komen.

Met enkele buren speel ik eenmaal per week petanque, voor mensen die niet weten wat dit is, dit is een spel met metalen ballen. Petanque is een variant van een typisch balspel dat in zijn vroegste vorm reeds bij de oude Grieken gespeeld werd. Daar werd het echter nog beoefend als een krachtspel. De Romeinen hebben er later meer een behendigheidsspel van gemaakt, ongeveer in de vorm zoals we die nu nog kennen. Ook in de middeleeuwen bleven petanque en andere balspelen erg populair, maar daarna verslapte de interesse ervoor met uitzondering van bepaalde streken zoals de Franse Provence.

Mijn Pensioen in 3 jaar verdubbeld

Hier boven kon je lezen wat ik doe tijdens de dag. ’s avonds zitten de meeste mensen naar de televisie te kijken, volgen dagelijks een bepaalde serie en blijven een ganse avond in hun zetel zitten. Ik kijk bijna nooit meer naar televisie, de meeste programma’s worden elke 15 minuten onderbroken voor reclame. Ik zit in plaats daarvan achter mijn laptop.

3 jaar geleden heb ik tijdens de eerste winter van mijn pensioen lessen gevolgd via het internet, gewoon om mij met iets bezig te houden. Wat ik niet wist, was dat ik met deze lessen na één jaar wat extra geld zou verdienen. Je ziet regelmatig reclame van ” Hoe kan je 3.000 Euro per maand verdienen met het internet?”, wordt “rijk met het internet” en nog veel meer. Ik geloofde daar gewoon niet in zoals vele mensen. Maar ik zette door, ik probeerde alles na te doen wat ze mij in de cursus uitlegden, stap voor stap. Zes maanden later toen ik besloten had om ermee te stoppen kwam mijn eerste commissie binnen, niet veel maar toch 4,30 Euro. Deze kleine som deed mij besluiten om verder te doen. Als ik 4,30 Euro kan verdienen op deze manier kan ik ook meer verdienen. Voor mij hoefde dit niet, maar het was toch leuk dat kleine bedrag te verdienen.

Ik deed verder en maandelijks begon ik meer en meer te verdienen. Nu 3 jaar later verdien ik maandelijks meer dan mijn pensioen. Zo is mijn pensioen in 3 jaar verdubbeld.

Wil jij ook net als ik deze lessen volgen, via het internet, allemaal mooi uitgelegd met video’s en levenslange ondersteuning. ga dan naar video’s en volg deze lessen. De lessen zijn niet alleen voor gepensioneerden maar voor iedereen.

Mijn Pensioen in 3 jaar verdubbeld met deze producten

Na het volgen van deze lessen, maakte ik een eigen website (1,99 euro per maand). Ik ben begonnen met verkopen van producten via het affiliate systeem. Er zijn miljoenen producten die je via dat systeem kan verkopen zonder zelf te moeten investeren in producten. Je maakt gewoon reclame voor bepaalde goederen en verdien daar een commissie op.

1/ Het meest verkocht product bij mij is de Dementieklok. Veel mensen weten niet wat dit is en waarvoor men dit kan gebruiken.

Mensen worden ouder en hebben vaak hulp nodig. Zo worden bijvoorbeeld de dag van de week, de datum, etc. soms vergeten.

Een dementiehorloge is een horloge dat naast de tijdweergave ook aanvullende informatie biedt zoals de datum, de dag van de week en het dagdeel. De klok heeft extra grote letters en wordt ook wel kalenderklok, seniorenklok of Alzheimerklok genoemd. Het is een slim hulpmiddel bij dementie of aanvankelijk geheugenverlies. Lees er hier meer over.

2/ Elektrische Dekens of Thermische Dekens om de hele winter lekker warm te hebben in bed of op de bank. Warmte ontspant je. Met een elektrisch deken rilt u niet meer ook in het hartje van de winter. Een zeer goed elektrische deken heeft ook een zeer gelijkmatige warmteverdeling.

3/ messenslijpers voor de scherpste messen. Professionele koks raden scherpe messen aan in de keuken. Wil je dat je steakmes als boter door het vlees glijdt? Wil je bij het snijden van broodjes niet alleen kruimels produceren? Maak dan ook een einde aan botte messen.

4/ brandwerende kluizen: Met een kluis beschermt u uw waardevolle spullen en vertrouwelijke documenten tegen inbrekers. Maar ze kunnen ook worden vernietigd door een woningbrand. Een brandwerende kluis is de juiste oplossing om dit risico te voorkomen. 

Brandwerende kluizen zijn niet alleen bestand tegen een woningbrand, ze zijn ook heel sterk.

5/ Voetbad voor de perfecte verzorging van je voeten. Bij de perfecte voetverzorging hoort ook een voetenbad, die u tijdens het baden kunt verwennen met een voetmassage . Een kleine wellness-vakantie ook bij je thuis als deze kan je bevrijden van de dagelijkse stress.

Dit zijn maar 5 producten van de honderden producten waar ik reclame voor maak, mijn Pensioen in 3 jaar verdubbeld door deze reclame.

Mijn Pensioen in 3 jaar verdubbeld mijn conclusie

Ik zou iedereen aanraden oud of jong om dit te doen. Het begin is moeilijk en het duurt enige tijd voor je de eerste verkoop binnenhaalt. Daarom start dit als een soort hobby of bijverdienste. Later kan je zelf kiezen om daar je beroep van te maken. Veel succes in elk geval.

Robert.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Bedankt om dit bericht te lezen, deel het met je vrienden op facebook. Wil je onze nieuwste blogs ontvangen? Schrijf je nu in via onderstaand E-mail icoon.