Met deze slimme truc steeds de properste auto

Met deze slimme truc steeds de properste auto

Met deze slimme truc steeds de properste auto

Hallo, mijn naam is Tom. Wil jij ook steeds de properste auto? Mijn auto blinkt als nieuw. Ondertussen is mijn auto 12 jaar en ziet er nog steeds als nieuw uit. Met deze slimme truc steeds de properste auto.

Toen ik twaalf jaar geleden mijn nieuwe auto kocht, kreeg ik de raad van een vriend om mijn auto steeds zelf te wassen. Ga nooit naar een carwash zei hij mij. Je betaalt daar ten eerste voor en je kan het veel goedkoper en properder. Hij verklapte toen een geheim hoe hij zijn auto waste en met welk product.

Met deze slimme truc steeds de properste auto

Om de twee weken was ik mijn auto op deze manier en heb steeds een propere auto.

Het eerste wat ik doe is mijn tuinslang aansluiten en mijn auto afspuiten met water. Vervolgens vul ik een emmer water en doe er een klein beetje van dit product in mijn water (Je hebt zeker zelf dit product thuis staan).

Ik was mijn auto met één emmer water gemengd met dit product. Een spons gebruik ik niet maar wel een autowashandschoen. In ongeveer 8 minuten is mijn auto gewassen.

Ik spuit terug de auto af met mijn tuinslang.

Ik vul terug een emmer water maar doe nu een ander wondermiddel in.

Ik was terug mijn auto voor de tweede keer en spoel hem daarna af.

Nu droog ik mijn wagen af met een Autozeem uit Natuurleer.

In totaal heb ik ongeveer 45 minuten nodig om mijn wagen volledig proper te krijgen.

Als je om de twee weken je auto op deze manier reinigt, zal je nooit een vuile auto hebben. Wacht zeker niet langer dan twee weken om je auto te reinigen, want een te vuile auto kan je niet in één keer proper krijgen.

Bekijk hier onze TOP 10 Producten voor een propere auto.

Top 10 Autoshampoos. Met deze slimme truc steeds de properste auto
Top 10 Autoshampoos
Top 10 Autosponzen. Met deze slimme truc steeds de properste auto
Top 10 Autosponzen
Top 10 Autowashandschoenen. Met deze slimme truc steeds de properste auto
Top 10 Autowashandschoenen
Top 10 Automicrovezeldoeken. Met deze slimme truc steeds de properste auto
Top 10 Automicrovezeldoeken
Top 10 Velgenreinigers. Met deze slimme truc steeds de properste auto
Top 10 Velgenreinigers
Top 10 Autowasborstels
Top 10 Autowasborstels
Top 10 Autowax
Top 10 Autowax
Top 10 Glansbewerking
Top 10 Glansbewerking
Top 10 Autobekledingsreinigers
Top 10 Autobekledingsreinigers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Bedankt om dit bericht te lezen, deel het met je vrienden op facebook. Wil je onze nieuwste blogs ontvangen? Schrijf je nu in via onderstaand E-mail icoon.