Bestsellers in Barbecues, hier onze verkooptoppers

Bestsellers in Barbecues

Bestsellers in Barbecues

Bestsellers in Barbecues: Onze populairste Barbecues op basis van verkoopcijfers. Elk uur bijgewerkt.

Een barbecue (afgekort: BBQ of bbq; vaak foutief als “barbeque” geschreven) is een gebruiksvoorwerp waarmee men vlees en andere voedingsproducten kan bereiden door deze te roosteren. Deze kooktechniek wordt ook wel grillen genoemd.
Barbecueën wordt vaak aangegrepen voor een sociaal gebeuren. Vaak worden er gasten uitgenodigd. De combinatie van het buiten eten, zomers weer en bewegingsvrijheid zorgt ervoor dat veel mensen barbecueën als een aangename bezigheid ervaren.

Bestsellers in Barbecues

Deze Barbecues raden wij u zeker aan.

Boretti Carbone Houtskoolbarbecue

Bestsellers in Barbecues

Voor liefhebbers van houtskool barbecues is de Boretti Carbone de ideale buitenkeuken. De barbecue heeft een klassieke uitstraling, heeft een stevig onderstel en veel werkruimte, dankzij het werkblad en de onderste plank.

Uniek aan de Carbone is de verstelbare kolenbak. Door aan de hendel te draaien is de bak met houtskool of briketten makkelijk naar boven of beneden te brengen, voor mee of minder warmte.

In combinatie met de luchtroosters aan de zijkant van de barbecue, kunt u continu de temperatuur aanpassen aan het gerecht dat wordt bereid. De temperatuur kunt u aflezen op de thermometer op de deksel. Aan de voorkant zit een opening om tussentijds extra houtskool toe te voegen.

Meer info…

Laat je door onze klanten inspireren en ontdek hieronder hun favoriete keuzes.

Bestsellers in Barbecues

Aankoopgids Bestsellers in Barbecues

Elke keer als het mooie weer dichterbij komt, willen we meer naar buiten, de zon op ons laten schijnen en een gezellige tijd doorbrengen met vrienden en familie.

Als u het voorrecht heeft om in een huis met een tuin of terras te wonen, kunt u met een barbecue “unieke” gerechten bereiden die u, samen met het plezier van het buiten zijn, u een gevoel geven als nooit tevoren.

Wat is de beste houtskool om te barbecueën?

Van alle soorten houtskool zijn eiken en kokos de beste. Als je op zoek bent naar langdurige sintels en dus niet opnieuw het vuur hoeft aan te wakkeren of nieuwe sintels te plaatsen, dan is kokosnoot een van de beste opties.

Onder de kenmerken van kokoshoutskool kunnen we benadrukken dat het weinig rook produceert en dat de verbranding tot 120 minuten duurt. Bovendien bevat natuurlijke kokoshoutskool geen chemicaliën, waardoor het koken van voedsel op een gezondere manier wordt gedaan.

Als u op zoek bent naar kwaliteit en een uniek aroma in voedsel, dan is houtskool van beukenhout de beste van allemaal en hoewel duurder dan de rest, zult u dat karakteristieke aroma opmerken.

Onder zijn kenmerken vinden we een lage CO2-uitstoot, snelle ontsteking en sintels die hoge temperaturen bereiken, waarmee je meer voedsel kunt koken met minder kolen.

Andere voordelen zijn dat de stukjes van deze Beukenhoutskool klein zijn, waardoor ze ideaal zijn voor kleine barbecues waarbij een snelle en langdurige ontsteking wordt gezocht.

Hoe maak je een barbecue klaar met de Bestsellers in Barbecues

In de eerste plaats is een gasbarbecue, een houtskoolbarbecue of een elektrische grill niet hetzelfde. Zowel gas als elektrisch zijn gemakkelijker te gebruiken omdat hun ontsteking snel en instelbaar is.

Wat betreft houtskoolbarbecues, het eerste wat je moet doen is de sintels voorbereiden en hiervoor is het gemakkelijkst om een ​​houtskoolaansteker te gebruiken waar je 3 tabletten onder plaatst, de houtskool erop giet en na 20 minuten terugkeert, omdat ze zullen klaar zijn met sintels.

Als je dit accessoire niet hebt, moet je een aantal ontstekingstabletten aansteken en de stukjes houtskool eromheen plaatsen en een piramide vormen, zodat er voldoende zuurstof binnenkomt zodat ze goed oplichten.

Om de verbranding te versnellen kun je accessoires gebruiken zoals een blaasbalg of direct een föhn als je een stopcontact in de buurt hebt. Sommige high-end barbecues hebben al een ingebouwde ventilator en je hoeft dus geen extra geld uit te geven.

Zodra de sintels zijn aangestoken, is het handig om de grill te reinigen met de hitte van de sintels en een harde borstel te gebruiken om vuil te verwijderen.

Plaats ten slotte het voedsel en pas de hoogte van de grill aan zodat deze niet aanbrandt en als de hitte afneemt, verlaagt u de hoogte van de grill.

*

error

Bedankt om dit bericht te lezen, deel het met je vrienden op facebook. Wil je onze nieuwste blogs ontvangen? Schrijf je nu in via onderstaand E-mail icoon.