LEGO 76907 Lotus Evija

LEGO 76907 Speed Champions Lotus Evija

Ervaar de sensatie van Groot-Brittannië’s eerste volledig elektrische hypercar met de LEGO 76907 Speed Champions Lotus Evija! Dit betoverende speelgoed bouwbare model is perfect voor kinderen ouder dan 8 jaar die zowel van auto’s als van bouwen houden. Met een imposante hoeveelheid van 247 stuks biedt de set een uitdagende maar aangename bouwervaring die aansluit bij de ontwikkelingsbehoeften van jonge bouwers.

Dieter verkoper en Lego verzamelaar. LEGO 76907 Speed Champions Lotus Evija.

Mijn naam is Dieter en verkoper bij Didoshop. Ik speel van toen ik klein was met LEGO. Nu ben ik verzamelaar en bezit al heel wat mooie stukken gemaakt met LEGO.

Voor mij is dit meer dan een simpele hobby. Het is kunst in de puurste vorm.

Het begon allemaal toen ik nog heel klein was en Sinterklaas een doos met LEGO blokken bracht.

Mijn vader zag dat ik daar uren kon mee spelen en huizen bouwen. Van die ene doos kwam een tweede, een derde en altijd maar meer. Ik speelde niet alleen met deze lego blokken maar ook mijn pa kon hem uren bezig houden met die kleine steentjes.

Ik ontdekte dat er net als ik duizenden volwassenen waren die ondergedompeld waren in de wereld van Lego.

De meeste mensen kopen niet alleen voor hun kinderen, maar ze kopen ook voor zichzelf. En wat mijn aandacht het meest trok, is dat ze niet alleen sets kochten, maar ook stukken kochten om nieuwe eigen spullen in elkaar te zetten.

Ik weet niet hoeveel dozen Lego ik reeds heb gekocht, maar ik schat dat mijn verzameling meer 20.000 € waard is.

Jonge LEGO-enthousiastelingen kunnen met deze set niet alleen een prachtig schaalmodel van de Lotus Evija creëren, maar ook belangrijke vaardigheden ontwikkelen die ze voor de rest van hun leven zullen gebruiken. Het volgen van instructies, probleemoplossend denken en fijne motoriek zijn slechts enkele voorbeelden van wat kinderen spelenderwijs kunnen leren.

De bijgeleverde papieren en digitale handleiding maken de bouwervaring toegankelijk en plezierig. De digitale versie van de handleiding is bijzonder handig omdat het de mogelijkheid biedt om in te zoomen en het model te draaien, wat de bouwervaring nog intuïtiever en aangenamer maakt. Of ze nu alleen bouwen of met vrienden of familie, het proces is net zo bevredigend als het eindresultaat.

Zodra de Lotus Evija in elkaar staat, zal het model kinderen (en volwassenen) versteld doen staan van zijn zeer fraaie authentieke ontwerpdetails. De replica van de elektrische hypercar is getrouw nagebootst. Met een scherp oog voor detail, waardoor het naast een leuk bouwproject ook een prachtig verzamelobject is.

Ontdek de kracht en schoonheid van de eerste Britse volledig elektrische hypercar. Creëer, speel en ontwikkel onmisbare vaardigheden met de LEGO 76907 Speed Champions Lotus Evija. Een must-have voor jonge autofans en bouwers in de dop! Klik hier op deze link en ontdek nog meer informatie over de LEGO 76907 Speed Champions Lotus Evija.

LEGO verzamelaars
Speelgoed en grootouders
Bestsellers in Elektrische auto
error

Bedankt om dit bericht te lezen, deel het met je vrienden op facebook. Wil je onze nieuwste blogs ontvangen? Schrijf je nu in via onderstaand E-mail icoon.